• Nyitvatartásaink:
  • GÉPKERESKEDÉS ÉS SZERVIZ: 8 - 17 H
  • ALKATRÉSZ ÜZLET: 8 - 16 H
  • FESTŐÜZEM: 7 - 15 H

Rólunk

Cégünk idén ünnepli harmincadik születésnapját.
Ez alkalomból tisztelettel és szeretettel köszöntöm régi és új ügyfeleinket, valamint mindazokat, akik Auditker kapcsán érintettek.

Számolhatatlanul sokan lettünk a harminc év alatt. Szokás meghallgatni mások tanácsát, ne az anyagiakat gyűjtsd, inkább az élményeket szaporítsd! Nem panaszkodhatunk! Emberöltőnyi kort ért meg vállalkozásunk, az idő teltével számtalan változást megélve. Változások a tulajdonosi összetételben, változások a munkatársak körében, de a stabilitásunk nem változott. Személyes érintettségemet illetően csak büszkélkedni szeretnék. Büszke vagyok arra, hogy hosszú évekig mellettem ténykedett, szorgoskodott két fiam is, akik az itt betöltött pozíciójukat túlnőve, önálló pályára álltak, amin sikeres vállalkozóvá értek. Szintén büszkeséggel tölt el, hogy a nálam jóval fiatalabb üzlettársam egyre nagyobb tulajdon felett rendelkezik a cégnél, és múlt év májusa óta megosztva ügyvezetője a vállalkozásnak. Igazán jó érzés számomra, hogy látom az utánam következő időt, biztosnak érzem az állapotot, hogy amikor már nem szeretném a napi ügyeket irányítani, rendben fognak menni a céges dolgok, akár még jobban is, mint azelőtt!

Ezek közben rendkívüli fejlődésen mentünk keresztül. Egyedül kezdtem a gépértékesítést, beszerzést. Mára már közel negyven alkalmazott segíti a cég gördülékenységét.

A kezdetben egyféle tevékenységünk volt, ma van négy üzletágunk.
Egy magaskocsis írógéppel írtam első marketing levelemet, este hat után küldtem el faxon, mert úgy olcsóbb volt. Ma interneten mozgóképes adattovábbítással dolgozunk. Egy kölcsön telefon vonalunk volt, ma ki tudja már megszámolni a céges mobilokat!?  Sokáig a DelMoríno, olasz cég volt az egyetlen, akitől önállóan importáltunk gépeket, ma már ez is meghaladja a negyvenet.
Anno tolmács segítségével tárgyaltam, ma minden fontos poszton lévő kollégám bírja az angol nyelvet. Akkor vezető termékek között volt az SPC, ma a műhold vezérelte Sfoggia Elektra vetőgép a menő. Felsorolhatatlan változás, állandó tanulás mellett. Ezekkel együtt számtalan élménnyel gazdagodtunk, és lett általunk is teljesítőképesebb a kertészeti termelés, illetve az agrárium.

Kedves Érintettek!

Nagy öröm számomra, hogy az elmúlt harminc évben Auditker okán partnerei lehettünk egymásnak. Szeretném kifejezni azt a szándékomat, hogy a továbbiakban is rászolgálunk az Önök bizalmára. Keressék az Auditkert ezután is bátran, itt barátságos hangulatban segítőkész munkatársakat találnak, akik szakmai felkészültségük alapján minden problémára megfelelő megoldást nyújtanak.

Üdvözlettel: Kis Pál alapító, ügyvezető
                                       2024.01.10.

palyazatok