• Nyitvatartásaink:
  • GÉPKERESKEDÉS ÉS SZERVIZ: 8 - 17 H
  • ALKATRÉSZ ÜZLET: 8 - 16 H
  • FESTŐÜZEM: 7 - 15 H

Felhasználási feltételek

Azzal, hogy belép a www.auditker.hu weboldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, a rendszer egyik szolgáltatásának sem.

Az www.auditker.hu weboldalon található tartalom az Auditker Kft. szellemi tulajdona.

Az Auditker Kft. fenntart minden, az www.auditker.hu szolgáltatás bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A www.auditker.hu szolgáltatáshoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Az Auditker Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos az www.auditker.hu szolgáltatás egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A www.auditker.hu szolgáltatás tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az www.auditker.hu szolgáltatás így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A www.auditker.hu szolgáltatás oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá az Auditker Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül az www.auditker.hu szolgáltatás tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Auditker Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Az www.auditker.hu szolgáltatásról értesüléseket átvenni csak az www.auditker.hu szolgáltatásra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) A www.auditker.hu szolgáltatásra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A www.auditker.hu domain név, valamint az "auditker.hu" név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag az Auditker Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

Az Auditker Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

palyazatok